Blog

Talent, talent en nog eens talent!

29 november 2015

De gemeente Haarlemmermeer barst van het jonge talent. Dat blijkt uit het grote aantal open podia en andere culturele, muzikale evenementen die in deze gemeente organiseert worden. Zowel in Duycker en Pier K, als op de middelbare scholen zelf zijn regelmatig jonge talenten te bewonderen. 

GIG Glows in the Dark!

6 oktober 2015

Het aftellen is begonnen…

Over 3 dagen is het dan eindelijk zo ver: GIG’s eigen preparty! De naam GIG Glows in the Dark sluit goed aan bij dit geweldige neonfeest.

We zijn ontzettend lang bezig geweest met alle voorbereidingen voor het feest, en nu het allemaal zo dichtbij komt, wordt het steeds spannender.

Show 'm! 2014

15 november 2014

Zaterdag 19 oktober 2014, 12:43. Mijn GIG collega Andrea Ballòn en ik komen aan bij poppodium Duycker te Hoofddorp om te jureren bij het jaarlijks terugkerende talentjacht “Show ‘m!” georganiseerd door Artquake. Ik heb vorig jaar zelf ook meegedaan en moet zeggen dat ik het een leuke ervaring vond. Ik ben benieuwd wat ik dit jaar kan verwachten.

DJ Georgio Star - When hard work pays off, work harder

2 december 2013

Er is geen andere weg naar de top dan door hard te werken. Georgio Weis (25 jaar), beter bekend als house DJ Georgio Star kan erover meepraten. Met een contract bij vooraanstaand booking agency LIWYN, bijna 10 jaar ervaring in ‘the scene’ en een snel rijzende ster is deze artiest ‘one to watch’. Samen met Georgio ging ik om de tafel zitten om te praten over muziek, het werk als DJ en zijn toekomstplannen.

Barista Café Hoofddorp - Koffie is een beleving

28 november 2013

Het was een gewone zaterdagmiddag voor Barista Café Hoofddorp, tevreden klanten genoten van een goed kop koffie en vrijwel geen plaats was onbezet. Hoewel het Hoofddorpse café slechts sinds enkele maanden hun deuren geopend heeft is het nu al ‘the place to be’ voor een goed kop koffie. De onderneming staat voor kwaliteit en is daarvoor onlangs nog geëerd met niet één maar zelfs twee prijzen!

Andrea Ballón: GIG verbindt, sámen maken we er iets moois van

21 november 2013

Multitalent Andrea Ballón (19 jaar) gaat voor succes. Na meerdere keren deelgenomen te hebben aan GIG als deelneemster is ze vanaf deze editie onderdeel van de organisatie. Bij het organiseren van een evenement zoals GIG komt veel kijken, en dat teamwork hierbij geen cliché is weet ze als geen ander. Onder het genot van een glaasje fris vertelt de nieuwe organisator me wat meer over zichzelf, haar passies en natuurlijk over GIG!

René Cox - Je passie delen, er is toch niets mooiers?

14 november 2013

Rene Cox (16 jaar) oud-GIG winnaar, muzikant en kersvers GIG organisator zie ik me tegemoet komen in het Barista café te Hoofddorp terwijl ik sip aan mijn grote mok schuimende chocolademelk. Vrolijk begroeten we elkaar en praten nog even bij over de laatste sociale ontwikkelingen voordat we ter zake komen. Je zou het bijna vergeten, zo’n interview!

Pim Steketee - Van pasta kokend wonder tot vormgever

29 september 2013

Nieuwe ronde, nieuwe kansen, een flitsend nieuw logo en dan ook nog eens de GIG website in een fris nieuw jasje. Hoog tijd om een blik achter de schermen van GIG te werpen dus!

Stemmen

Om te kunnen stemmen op de audities moet je ingelogd zijn. Klik hieronder op de knop om via Facebook in te loggen op GIG Haarlemmermeer.

Login/registreer via Facebook

Als je liever niet via Facebook inlogt dan kan je ook handmatig een account aanmaken.

Partners

gemeente Haarlemmermeer

in samenwerking met

Bibliotheek Haarlemmermeer