Kinderkoor competitie

Is jouw school bezig met muziek en zang? Wil je €100, €250 of €500 winnen om de kunst op jouw basisschool te verrijken? En wil je optreden in de grote zaal van Schouwburg De Meerse? Doe dan mee!

 1. Vorm een kinderkoor op jouw basisschool en studeer een lied in.
 2. Stuur een mail naar basisscholen@gighaarlemmermeer.nl. Vermeld de naam van de school/groep, het nummer dat je wilt uitvoeren en de contactgegevens van de koorbegeleider.
 3. Als er meer dan drie scholen deelnemen, zullen voorrondes plaatsvinden.
 4. Een professionele jury kiest de beste drie acts uit die mogen optreden in de grote zaal van Schouwburg De Meerse op 17 december 2016 tijdens GIG 2016.
 5. Basisscholen kunnen onderstaande prijzen winnen om kunst op de basisschool te verrijken:
 • De eerste prijs t.w.v. €500
 • De tweede prijs t.w.v. €250
 • De derde prijs t.w.v. €100

Voorwaarden voor de kinderkoor competitie

 1. De basisschool of het kinderkoor is gevestigd in de Haarlemmermeer.
 2. Elk kinderkoor bestaat uit minimaal 15 leerlingen.
 3. Elke leerling in het koor zoekt sponsors via ouders/opa’s/oma’s etc. Minimaal 5 euro sponsorgeld per leerling (meer mag natuurlijk altijd!). Dit bedrag gaat rechtstreeks naar de goede doelen: Hospice Bardo en Adamas Inloophuis. Er wordt dus geen cent afgetrokken van dit bedrag. Download hier de sponsorbrief.
 4. Het lied duurt maximaal 5 minuten.
 5. Elke kinderkoor regelt zelf de muzikale begeleiding (band/ CD).
 6. Alle finalisten zijn verplicht aanwezig tijdens de generale repetitie op 16 december 2016 en tijdens GIG 2016 op 17 december 2016.
 7. Alle deelnemers in de act geven toestemming om gefotografeerd en gefilmd te worden. Dit materiaal gebruiken we ter promotie van GIG.